Menu

Send besked

Det er nu blevet muligt, for dommere, at sende en direkte besked til en, flere eller alle de dommerkolleger som er påsat samme kamp direkte inde fra kampprogrammet på Mit DBU.

Samme funktionalitet vil også senere komme til app'en.

Se vejledningen herunder for, hvordan man sender beskeder direkte til dommerkollegerne.


Opret og send besked


1) Log ind på Mit DBU, gå ind under dit kampprogram under "Min dommergerning" og søg kampen frem hvorfra du ønsker at skulle sende en besked

2) Klik nu på ikonet "Skriv besked" for at starte en besked til dommerkollegerne

3) Vælg nu en allerede oprettet standard tekst eller indtast manuelt en overskrift, beskedindholdet og vedhæft evt. en fil hvis nødvendigt/ønsket. Når alt er udfyldt så klik på "Send".

Fra/tilvælg evt. modtagere nederst på siden. Det kunne være hvis det blot var den ene af dommerne der skulle skrives til og ikke en evt. udvikler eller lign.

Har du ikke allerede oprettet en standardtekst, så klik på den røde skrift "Standardtekster" for at oprette en ny (eller for at redigere en eksisterende standardtekst)

4) Der kommer nu en grøn bjælke med en bekræftelse på, at beskeden nu er sendt.

5) Den sendte besked kan se ved, at gå ind under menuen "Beskedcenter" og vælge "Sendt post" og så klikke sig ind på den enkelte besked.

6) Her kan du så se beskeddetaljerne samt hvordan modtagerne har fået leveret beskeden, hvilket er afhængig af deres personlige beskedcenter indstillinger.

7) Modtagerne af beskeden får som min. beskeden leveret til deres beskedcenter (både på web og i app'en) og kan herfra gå ind på beskeden ved at klikke på emnet i oversigten.

8) Beskeddetaljerne bliver nu vist og beskeden kan besvares ved at klikke på "Besvar besked", skrive sin besked og klikke på "Send". Herefter modtager afsenderen af beskeden din besvarelse i afsenderes eget beskedcenter.

 


Opret standardtekster


Ønsker du at gøre brug af standardtekster, så kan de oprettes via linket her eller ved at klikke på den røde tekst "Standardtekster" når man vil oprette en ny besked.

Øverst på siden vises de evt. allerede oprettede standardtekster som kan redigeres og/eller slettes via ikonerne ude til højre (1)

Nedenunder er det så muligt at tilføje en ny standardtekst (2) ved at give standardteksten et navn og så udfylde felterne for Emne og Tekst hvor der i selve indholdsteksten kan indsættes variabler for diverse kampinformationer (kamp, spillestidspunkt, rækkenavn og spillested).

Når standardteksten er som man gerne vil have den, så blot klik på "Gem" og teksten er gemt og klar til brug.

Luk