Holdkortet/kampresumeet skal være indberettet SENEST 24 timer efter kampen!

1. 'Mit DBU' - se vejledningen her

2. Fodbold App'en - se vejledningen her

Indberetning via 'Mit DBU'

1) Log ind på Mit DBU og vælg ”Min dommergerning

2) Kampen søges frem via dato eller kampnummer og kampen vælges ved at klikke på "overskriften"

3) Under selve kampinformationen kan man nu klikke på den grønne knap "Opret kampresume" og derefter oprette en holdkortindberetning

5) Hvis der er oprettet livescore af enten hjemmehold eller udehold, vil disse blive vist. Dommeren har
så mulighed for at ændre i disse, tilføje, eller blot godkende dem der er, ved at klikke ”Næste (Resultatindberetning)" i bunden

Du har mulighed for angivelse af assist, men dette er ikke et krav. Bemærk at der SKAL være minuttal på udvisninger. De øvrige hændelser - her er minuttal ikke påkrævet, men muligt.

6) Resultat tilføjes såfremt det mangler og der klikkes ”Godkend holdkort” i bunden.
Går kampen i forlænget skrives slut resultatet her, det samme gælder ved evt. straffe.
Eks. Kampen ender 3-3 i ordinær, begge hold scorer i forlænget. Her noteres 3-3 i ordinær og 4-4 i forlænget.
Ved straffe afgørelse noteres slutresultatet inkl alle mål i kampen.

Indberetning via 'Fodbold App'en'

1. Vælg 'Værktøjskassen' på forsiden af app'en (HUSK: du skal være logget ind)

2. Vælg 'Min dommergerning'

3. Vælg 'Kampprogram'

4. Vælg kampen som der skal indberettes for

5. Tryk på knapperne (H-Fløjte-U) i bunden for at oprette kamphændelser

• H = kamphændelser for hjemmeholdet, som mål / selvmål / gule og røde kort osv.
  • Fløjte = generelle kamphændelser, som kamp start / 1. halvleg slut / kamp slut osv.
  • U = kamphændelser for udeholdet, som mål / selvmål / gule og røde kort osv.

6. Start med at trykke på 'Fløjten' for at oprette en kamphændelse f.eks. 'Kamp start'

7. Tryk f.eks. på H for at indberette en kamphændelse for hjemmeholdet. Her vises et mål:

Til hver kamphændelse som kommer ved tryk på enten H eller U - skal der vælges en spiller. Spillerne kommer fra de spillere som klubberne har sat på holdkortet før kampstart.

Hvis kamphændelsen f.eks. er et gult eller rødt kort - så vil forseelsens art skulle vælges. Bemærk, særskilt opfølgning på røde kort. Se punkt 9 nederst i denne vejledning.

8. Når alle kamphændelser er oprettet skal der indberettes resultat for selve kampen. Dette gøres ved at trykke på 'fluebenet' og indtaste det endelige resultat for kampen.

Tryk til sidst på 'Godkend' og en ekstra gang for at godkende alle kamphændelser og selve resultatet for kampen.

9. Hvis der er givet et eller flere røde kort i kampen - skal der følges op med særskilt indberetning via 'Mit DBU' - se vejledning her.